У јавности не постоје бројне информације о Гојку Ђиласу, брату Драгана Ђиласа. Његова слика се не може пронаћи на интернету, међутим ради се о особи која је стекла огромно богатство, а да притом јавност не зна чиме се Гојко Ђилас бави. Имовина Гојка Ђиласа се процењује на пола милиона евра. Верујемо да је ово само део његовог богатства и да је много богатији.

Ово су станови које поседује Гојко Ђилас!

Фото: istraga.rs

Гојко Ђилас, брат Драгана Ђиласа, поседује у центру Београда стан од 82 квадрата вредности 300.000 евра. Овај стан Гојко је купио 2012. године. Стан се налази у самом центру града у близини Студентског парка. Породица Ђилас такође поседује у центру Београда на десетине паркинг места и гаража чија је вредност неколико стотина хиљада евра.

Фото: istraga.rs

Други стан који поседује Гојко Ђилас је на Новом Београду. Овај стан има 59 квадрата и његова вредност је 120.000 евра. Овде није крај становима Гојка Ђиласа с обзиром да он поседује још један стан на Новом Београду.

Фото: istraga.rs

Трећи стан који поседује Гојко Ђилас је стан од 57 квадрата на Новом Београду. Вредност ове некретнине је 67.000 евра. Стан се налази на Фонтани. Поред ове имовине чија је вредност 500.000 евра, сугурно је да Гојко Ђилас поседује још скривене имовине. Оно што је такође познато је да се Гојко појављује као директор и власник бројних фирми које су у власништву Драгана Ђиласа.

Оставите Коментар