Пре него било шта кажем, имам само ово: “ Надам се да је сада свима јасно . „
Историја се понавља а то је да поново окрећу Србе против Срба. Поново дозвољавамо да нам се потурају лажне квази опозиције, неке старе испушене луле демоНкратије за које сви знамо ста су урадили Србији и колико су зла нанели.
Немам ја проблем са некадашњим политичким странкама које су добиле шансу и биле на власти а онда пропале па сада пљују по свима осталима па и организацији којој ја припадам – Српској Десници, већ имам проблем са тим што активно и ужурбано раде на урушавању Србије а овог пута преко лидера Српске Деснице – Мише Вацића.
Не ради се овде само о Миши Вацићу већ о нападима на српске националне интересе (Космет, јака привреда, стабилан динар итд). Невероватно је да не видимо да се сада стране агентуре и домаћи издајници ломе ко ће више зла нанети очувању свега што нам је битно, свето и онога шта нас чини а то је наша култура, традиција, историја. Не видмо да покушавају да нам сломе идеологију српског национализма. Ајде искрено сад, колико од вас је срамота да кажете да сте српски националиста ? Нажалост има Вас а не би смео да Вас буде нити један.
Морам да Вам скренем пажњу на то да је све горе набројано управо оно за ста се залаже Српска Десница и да су то наши принципи и идеали. Зашто баш Миша Вацић ? Па зато што је доказани националиста . Е у томе је проблем. Рецимо, да иде улицом и прица како су Сорош, Ротшилд, Гејтс, Жене у црном, Мариника Тепић сви они кул онда не би било проблема јел ? Овако кад каже да је Србија МАЈКА и да се мора бранити сваки Србин где год био е онда је он фашиста,екстремиста ??? Екстремиста јер воли своју земљу ?
Зашто је проблем то што је био 17 дана у Русији и где је био примљен на високом политичком нивоу ? Зашто је проблем то што се спрема споразум са руском партијом Родна ? Зар је проблем то сто је Русима причао о страдању српског живља у Хрватској, Босни, Републици Српској, Косову ? Па коме нормалном то може да буде проблем ?
Српска Десница није опозиција ? Јесте ! Али нисмо од оних којима је план и програм организације да све сто раде буде пљување по другим политичким организацијама већ умемо да похвалимо оно шта је добро али и да укажемо кад је нешто лоше. То наравно нико не узима у обзир.
Проблем је сто се залажемо за оцување идеје и вредности породице ? Ово нећу ни да коментаришем.
Ми гласно пропагирамо да у институцијама републике Србије буде што више правих српских патриота како би успели да сачувамо однос према свему што припада Србији да буде као што је однос према нечему нашем, према кући.
Трудимо се да функционери Српске Деснице, када нас народ буде одабрао, уђе на позиције како би даље ширили нашу здраву идеју. Идеју јаке Србије, чисте Србије, Србије где нема родитељ 1 и 2 већ отац и мајка, Србије које када поменеш да си Србин да ти се срце испуни поносом, Србије која је јака економски, Србије где су мајке на првом месту, Србије где су деца једино оно у шта се мора највише улагати.
Све ово можете наћи у нашем програму. Све ово можете чути лично од председника СД Мише Вацића као и од сваког функционера или члана у свако доба дана или ноћи јер то је оно шта сматрамо да је исправно. Сви смо ми именом и презименом стали иза Мише Вацића као нашег друга, брата, саборца, пријатеља и председника. Свима је јавно позната и доступна његова борба од преко 15 година за српство и идеју српства. Од организовања трибина и протеста за одбрану српских генерала, борбе за идеју породице, подршке и помоћи Србима на Косову, Јариње, прогона од стране демократа и тако у недоглед.
Почињем да мислим да Мариники Тепић и њој сличнима, страним агентурама, квази опозицији и осталима Миша смета из само једног разлога а то је јер је СРБИН који се бори за идеју здравог српског национализма и чињенице да Србија мора да буде свима нама на првом месту уз породицу и веру !
Бојан Савић
Извршни одбор Српске Деснице
13.03.2021

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here