Вечерас је у Београду одржана премијерна пројекција документарног филма „Миша“, ауторке Тине Милановић, који је снимила група независних новинара.

Фото: Јелена Обрадовић
Фото: Јелена Обрадовић

Пројекцији су, поред бројних личности, присуствовали министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, као и председник Матице Албанаца Србије Демо Бериша.

Филм говори о активностима председника Српске деснице Мише Вацића, а узете су и изјаве његових сарадника из различитих периода – глумаца, посланика, саветника, пријатеља.

Фото: Јелена Обрадовић
Фото: Јелена Обрадовић

Завршетак филма испраћен је громогласних аплаузом.

Председник Српске деснице Миша Вацић каже да је презадовољан целокупним пројектом.

– Филм је одговор на све нападе који медији проводе у харанги против мене. Приказује једно објективно реално стање о тој борби коју ја водим већ 14 година – рекао је Вацић.

Фото: Јелена Обрадовић
Фото: Јелена Обрадовић

Он наводи да сви напади на њега не би ни постојали да рад, којим се бавио целог живота, није био ефикасан.

– Ово је мој одговор да народ може да види и другу, истиниту страну. Задовољан сам што су представници државе били ту да подрже овај филм. Били су присутни професори, доктори, уметници, пријатељи, ратни официри, комаданати, генерали, људи из војног кадра и ја им се свима захваљујем – истакао је Вацић.

Фото: Јелена Обрадовић
Фото: Јелена Обрадовић

Филм ће ускоро имати премијеру у Новом Саду, после тога ће бити емитован на телевизији, а тек онда ће бити доступан и путем интернета, завршава разговор за наш портал Вацић и наводи да ће људи који желе да погледају филм морати још мало да се стрпе.