У будућим временима подгоричко насеље Златица, биће носилац неког ордена или споменице за одбрану части, образа, наслеђа, традиције и православља.

Чојство и јунаштво омладине насеља Златица, показало је да никакви пендреци, сузавци, комуналци и НАТО хакери, не могу да им промене мишљење и став, а камоли да их натерају да промене убеђења. Међутим, режим у Црној Гори је такав какав јесте, Србе не запошљава, евентуално бивше Србе, или нове Монтенегрине, извињавам се на грешци Црногорце, па је по таквом принципу бивши Србин Милош Нововић, начелник комуналне полиције, који је познатији као фудбалски судија, уместо да је са омладином барем мало заиграо фудбал, руководио акцијом затирања историје, пребијања и тровања поносне омладине употребом бојних отрова.

Фото: fscg.me
Фото: fscg.me

Морао је Нововић, не замерамо му, служба је служба, мора се наређење извршити, спровести, морао се доказати да је већи Монтенегрин од Монтенегрина, већи Дукљанин од попа Дукљанина, а шта би му на то отац рекао Ранко Нововић, дугогодишњи полицајац, частан човек и фудбалски судија у некадашњој СФРЈ.

Нико Нововићу неће замерити што је недело чинио, јер оно данас није недело у очима режима Црне Горе, закон је закон и Нововић за себе не сме рећи да је Србин, мора рећи да се одродио да се од српства одвојио, а не само што мора рећи него то мора и делима доказати доказати.

Иначе зет Раја Шушкавчевића, власника фирме Транспетрол, једног од главних финансијера ДПС-а у Зети и Подгорици. Његова фирма се поред поседовања бензинских пумпи, бави и грађевинарством и једна је међу већим подизвођачима на ауто путу. Управо је Шушкавчевић један од најзаслужнијих, што је његов зет, након “уласка у фамилију” од Србина постао ултра Црногорац. Захваљујући утицају свог таста, Нововић је највише напредовао за време мандата градоначелника Славољуба Стијеповића, јавности познатог по афери “Коверта.” Управо су црне донације и притисак на запослене у Транспетролу да гласају ДПС омогућиле Нововићу да напредује у служби до нивоа начелника комуналне полиције.

Leave a Reply