Против Доналда Трампа се користе методи уз помоћ којих су америчке обавештајне службе рушиле непожељне режиме у Источној Европи, рекао је у интервјуу за Fox News бивши портпарол председника САД и политички стратег Дарен Бити.

Према његовим речима, демократе чине све да резултати новембарских председничких избора изазову неповерење. Испланиралии су и провоцирање масовних протеста и покретање постизборних судских спорова.

Бити наглашава: „Исти професионалци који су збацивали стране лидере сада развијају обојени сценарио унутар САД“.

Додатно указује: „Национално гласање путем поште није само позив на превару, мада то свакако јесте. Можда је још важније да ћемо у новембру готово загарантовани видети како се хорде адвоката препиру око тога који гласови треба да буду урачунати. Пресудно неће бити ко је добио највише гласова, већ – ко има више адвоката. Демократе у томе виде своју шансу за победу. То смо већ имали прилику да гледамо. На пример, у Њујорку, уочи конгресних избора гласање путем поште довело је до тога да судије недељама одлучују како ће се бројати гласачки листићи који су каснили“.

Бити наводи: „Демократски функционери који воде кампању Џоа Бајдена то сигурно знају. Због тога покушавају да забране критику гласања поштом. Њима је потребна неизвесност исхода избора како би се резултатима могло манипулисати.

  • Они то ни не крију! Штаб Бајденове кампање недавно је основао такозвано посебно парнично одељење. Регрутовао је стотине адвоката за парничење поводом избора. То је странка адвоката“.

Бити посебно наглашава: „Многи су акције предузете против Трампа описали као државни удар. То је тачна процена. Али, та формулација је превише уопштена и нејасана. Ово што се одвија пред нашим очима врло је специфична врста државног удара која се назива револуција у боји. То је модел промене режима који преферирају многи у нашем апарату националне безбедности. Нарочито га воле у земљама Источне Европе, где руше режиме који им се не свиђају“.

Бити подсећа да је Вашингтон користио и слање трупа у земље попут Ирака ради уклањања нежељеног вође војном силом.

Истиче да су обојене револуције нешто суптилнији и софистициранији модел јер се комбинација вештачки створеног сценарија за оспоравање изборних резултата и масовних, мобилисаних протеста. Ти протести се називају „мирним“ и „актима грађанске непослушности“.

Бити изоштрава овако: „Исте стратегије и тактике не користе се само против Трампа и то раде буквално исти људи! Професионалци за „револуције у боји“, са великим искуством. Једна од кључних фигура у обојеној операцији – револуцији против Трампа – јесте Норман Ајзен. Он је функционер Демократске партије и њен водећи правни убица. У Обаминој администрацији био је – „краљ етике“. Он је и водећи архитекта готово свих напора да се председник Трамп цензурише, тужи, опозове или свргне“.

Бити предочава Американцима и да је Ајзен аутор је приручника о револуцијама у боји:

„Он у том свом приручнику позива на рушење режима који се не свиђају Вашингтону помоћу сценарија са изборном преварама и масовним протеста који доводе у питање легитимитет одређеног лидера. Ајзен има дуге и контроверзне резултате. На свом конту има преко 180 тужби против Трампа. Десет чланова захтева за импичмент формулисао је и пре председниковог телефонског разговора са председником Украјине Зеленским. Био је специјални саветник демократа за импичмент. Укључен је буквално у сваки аспект ове револуције у боји против Трампа“.

Бити закључује овако: „Његов најновији и можда највећи посао биће употреба правних алата за поништавање избора за председника САД заказанаих за 3. новембар 2020-те. Запамтите ово име: Норман Ајзен“.

Оставите Коментар