Права драма одиграла се прошле среде на ауто-путу у Београду. Према информацијама до којих је дошао наш извор, инцидент се догодио код Генекс куле.

Наиме, док су чланови Покрета Левијатан ишли у колони, затамљени аутомобил са блинкерима се залетео на њих и пресрео им пут. Ту је дошло до инцидента и вербалних чарки. Незванично смо сазнали да је у питању цивилно возило које се после претњи и провокација удаљило у непознатом смеру.

Према информацијама које смо добили, у колони која је пресретнута налазио се и председник Покрета Левијатан Павле Бихали. У том тренутку они су својим возилима превозили повређене животиње код ветеринара.

Kако бисмо проверили ове наводе контактирали смо Бихалија. Он је за портал Србија Данас потврдио да је до инцидента дошло, али није хтео да открива више детаља.

  • Полиција ради свој посао и очекујем да ћемо врло брзо сазнати о чему се ту ради и ко је тај јунак који нас провоцира да будемо оно што не желимо да будемо.

Покрет Левијатан често је у жижи интересовања. Поред објава снимака злостављања животиња, пажњу привлаче и политичким деловањем.

Оставите Коментар