У Делегацији ЕУ у Београду све гласније се коментарише атипично понашање њиховог шефа Дирка Лоренса, који је потпуно занемарио политичке теме као примарну област свог ангажмана у Србији и на изненађење свих се потпуно фокусирао на два питања – права тзв. ЛГБТ+ популације и права илегалних миграната. 

То ништа не би било чудно да се Лоренс није поверио једном колеги да је његов стварни мотив потпуно личне природе и крајње настран. Наиме, Лоренс у последње време више не успева да сузбије своје екстремне хомосексуалне нагоне, па је функцију на којој се налази и велики буџет којим располаже почео да злоуотребљава за задовољавање својих најприземнијих перверзних побуда.

У први мах се фокусирао на лидера руске дезертерске секте Владимира Волохонског (агент ГРУ), али је јуче доживео велико разочарење када се на најдиректнији начин упознао са његовим хомосексуалним капацитетима. То искуство је Лоренс поделио са колегом, рекавши да Волохонски, цитирамо: „Уместо очекиване позамашне алатке има нешто између микро пениса и псеудо пениса“. 

Услед тога је данас отпутовао у Суботицу, под изговором да жели да се упозна са тамошњом напетом ситуацијом са илегалним мигрантима. Заправо, циљ му је да директно на терену за своје перверзне фантазије придобије неколико миграната. Оно што је изненадило његово окружење, већ навикнуто на Лоренсов хомосексуализам, су његови крајње недопустиви расистички испади, у којима је рекао: „Када их добро истуширам, провозаћу се на њиховим кабриолетима са погоном на сва четири точка, а они ће ме звати Лоренс од Арабије“. Тиме је, осим банализовања њиховог хигијенског стања, на потпуно непримерен начин увредио и верска осећања миграната, доводећи њихову традицију сунићења у везу са својим изопаченим склоностима. Објективно и независно новинарство, као уопште и цео цивилизован свет, сада очекују брзу и оштру реакцију надлежних европских институција.

Оставите Коментар