То што месецима градоначелник Шапца “табана по београдској калдрми”, пребраја коцке на Тргу и глуми некаквог дрвеног инспектора и адвоката Драгана Ђиласа – непрестано нападајући Горана Весића и гардске власти – уопште није случајно!?

Попут теледиригованог зомбија, Небојша Зеленовић само слепо извршава наређења човека кога до колико јуче није могао очима да види, а још мање да слуша његове хистеричне иступе на шаабачким опозиционим сесијама на тавану Градске куће или по ободу града у локалним тржним центрима…Погађате, реч је о Драгану Ђиласу, политичком профитеру, који је и на “својој, америчкој “ телевизији Н1 већ прежалио колеге на власти у Шапцу, тврдећи да ће сигурно изгубити наредне изборе…

Небојша Зеленовић

Не треба бити толико мудар или паметан па не схватити, да су Душан Петровић и чланови његовог “ луткарског позоришта” изгубили изборе и 2016.! И то врло убедљиво, али су неком чудном математичком игром, подмићивањима, некако успели да напабирче већину, са којом владају до данашњег дана! Али, свесни су, да се та “лоповска математика” више не може поновити.

Драган Ђилас зна да је “ њихова битка за Шабац и цео Мачвански округ” одавно изгубљена, па је решио да искористи нешто од тих Душанових политичких рестлова за своје будуће циљеве! Иако има врло изражен лични анимозитет према Небојши Зеленовићу, веома брзо је схватио, да његова болесна похлепа, површност, незнање и самозаљубљеност му могу бити од велике користи у рушењу Лутовца са чела ДС и инсталирања нове марионете!?

Да не буде забуне, Ђилас је и Лутовца “поставио на чело ДС”, али је веома брзо схватио да он нема харизму нити тај степен безобразлука да спроводи његове “сулуде идеје”… А, баш то има Зеленовић и нуди му се на тацни!? И што је најважније, не пита за цену. Довољна му је и “шака капа” што му овај иначе скртари после сваке безумне сеансе на улицама Београда, соло или у пару са “братом по занату”, Марком Бастаћем!? Пошто су “ на истој кеси”, није тешко па несхватити, шта им је примарни циљ у Београду: На све начине и по сваку цену максимално омаловажавати Горана Весића, заменика градоначелника!? На путу ка главном циљу, који је и даље недостижан за све мале небитне лажне народне опозиционаре?!

Зато овај “шабачки несретник” јури по београдским калдрмама “ као луд”, покушавајући на све начине да истражи, односно докаже некакав лоповлук у реновирању Трга Републике? Што би наш народ рекао: “ Тражи трун у туђем оку, а не види пањ у сопственом”!

Боље би било да Небојша Зеленовић објасни где су нестале паре за градњу подземне гараже на “његовом Тргу у Шапцу”? Зашто су његове плоче после првог мраза попуцале и извитопериле се? Зар је слеп код очију, па не види да је шабачки Трг као предсобље за овај београдски? Зар човек у чијем граду су асффалт полагали на голо, без камене подлоге има образа и части да прича о икаквим путарским пословима? Изгледа да је по народној “ чега се паметан И поштен стиде, будаала се поноси…”! И тако даље и тако даље…

Али, “ не лаје кера себе ради, него села ради”… За све што данас по Београду ради, Небојша Зеленовић, трошећи време и новац пореских обвезника града Шапца – добиће, осим апанаже, још једну награду: фотељу у ДС?

Не капира месарев син, по занимању, тврди да је економиста, да ће га после новог политичког фијаска, тај исти “преофитерко” бацити као исцеђену крпу!? Да више неће бити добра ни за канту за смеће… А, то, да једнога дана постане председник Србије – биће кад на “ врби роди грожђе”….

Leave a Reply