Пропали председнички кандидат НАТО Вук Јеремић има намеру да легализује дрогу у Србији уколико он и Драган Ђилас на пролеће победе на изборима у Београду?!?

Tviter/@J_Macic

Ову његову намеру обелоданила је данас на Твитеру његова узданица и блиска пријатељица, шминкерка Јелена Маћић.

Маћићка, која се до сада углавном залагала за вешање политичких неистомишљеника по бандерама, сада тврди да би у Србији требало легализовати употребу наркотика:

– И даље ми није јасно зашто марихуана није легализована. На страну бенефит ал кад сте ви чули за агресивног уживаоца исте?! Нема! То све кулери и љубав за све! Плус… мање штетна од алкохола. Ја од 26.4.2018. постајем конзумент било легално или не!- написала је Јеремићева сарадница и додала:

– Кад би законом обавезали сваког преко 50 на конзумирање марихуане 2 пута на дан, па не би ниједног пензионера било у дому здравља! То би све трчало по парковима и било насмејано! Плус… не би се дрогирали легално на рецепт!

Живота ми ако 2/3 Срба нису на средству за смирење.

Дакле, сви који су до данас тврдили да НАТО Вук Јеремић и његови опозициони пајташи грађанима не нуде баш никакав програм, очигледно нису били у праву – ЈЕРЕМИЋ ЋЕ СРБИМА ПОНУДИТИ ДРОГУ!

Извор: informer.rs