Лидер ДС Драган Шутановац оптужио је шефа ДЈБ Сашу Радуловића да тајно ради за премијера и председника СНС Александра Вучића!

Шутановац је на Твитеру утврдио да Радуловић није никаква опозиција и да би волео да се налази у Вучићевом тиму (!?!).

„Радуловић би и данас био Вучићев министар да га овај није отерао. Можда би био и гори. Човек је мобинговао запослене и променио више возача за пола године“, написао је Шутановац, да би се у преписку укључио и функционер ДС Бранислав Бугарски, оценивши такође да је

Радуловић „исти као Вучић и само глуми да је опозиција“.
Шутановац и Радуловић се нису оглашавали овим поводом. На другој страни, аналитичар Бранко Радун оцењује да је сукоб опозиције изазван чињеницом да им у кампањи не иде баш најбоље.

– Радуловић је кренуо на Јанковића јер сматра да му је отео посланике. Наравно, ни демократе које подржавају Јанковића не остају дужни, па Радуловића оптужују за „пакт“ с Вучићем. Изгледа да је у опозицији највећа увреда и дисквалификација оптужба да неко ради за Вучића. Оно што се дешава унутар опозиционог блока личи ми на ону српску изреку нек и комшији цркне крава. Сва та опозициона свађа, на другој страни, одговара напредњацима и Вучићу, који може да рачуна на незадовољне присталице опозиције – закључује Радун.

Извор: Информер