Пошто су коначно постали свесни да Александра Вучића не могу да победе ни на једним изборима, српски квазиопозиционари, којима је само важно да се докопају профитабилних фотеља, најавили су данас насилно рушење власти!

Они су, наиме, на данашњој Изборној скупштини градског подбора Народне странке у Београду отворено признали – Вучића рушимо насилно! Не можемо да га победимо на изборима јер га народ подржава!

Да је реч о озбиљној претњи најбоље говори чињеница да су лидер Савеза за Србију, Драган Ђилас, и његов посилни, председник Народне странке Вук Јеремић, френетично аплаудирали на говор јуришника НАТО Вука, Владимира Гајића, који је изложио план за рушење Вучића!

А план, према „комесару“ Гајићу, гласи овако:

– Вучића на изборима не можемо да победимо, морамо бити спремни на насилно преузимање власти, морамо обезбедити подршку великих сила за то и само се спремати за тај тренутак!

У острашћеном говору, пуном мржње према актуелној власти, Гајић је признао и да Слободан Милошевић није изгубио на изборима, већ револуцијом која је финансирана са Запада, па исти сценарио прижељкује и за Вучића!