Конзервативни покрет Наши најоштрије осуђује срамне покушаје прозападне опозиције на челу са Драганом Ђиласом, Зораном Лутовцем, Вуком Јеремићем, Добрицом Веселиновићем, Бошком Обрадовићем… који преко данашњег протеста „Србија против насиља“ који организују  желе да искористе два страшне трагедије које су задесиле наш народ да изазову хаос широм Србије.

Овакво политичко мародерство је врхунац  бешчашћа кроз које се показује право лице прозападне опозиције која мисли да ће насилно и на несрећи која је задесила читав српски народ доћи на власт.

Протеклих дана од организатора протеста могли смо видети оптужбе да је за два страшна злочина крива српска држава, српски народ, СПЦ, српска војска, традиција, веронаука у школама… што нам јасно говори да те оптужбе имају за циљ  да изазову друштвене сукобе и поделе уместо да народ буде уједињен и да достојно ожали и испрати све који су страдали.

Прозападна опозиција која заказује „протест против насиља“, а нада се да ће преко улице и насиља доћи на власт је идентична убицама који су протеклих дана без икаквог разлога насумично пуцали и сејали смрт.

Инфо тим

КПН

Оставите Коментар