Добра ствар је што се руска амбасада оградила од протеста на ком су позивали на насилну промену власти. Под условом да ми доделите титулу напредњачког бота, рећи ћу да су ухапшене три будале. Златановић кога финансира Ђилас и Мариника Тепић, што и не пориче већ то сматра саставним делом посла од ког финансира своје предузеће, јер од нечег мора да се живи. Е па друже, не можеш да се финансираш од Ђиласа и фураш српску причу, Васељенска се не финансира ни од кога, не кмечимо за донације, и нико не може ниједног момента да упре прстом у нас и каже финансира вас та и та странка! Дешавало се да радимо за џабе, буквално, али настављали смо истим темпом и са истом причом која није промењена 12 година!
Под два таквим дебилних понашањем компромитована је читава десница, сви родољуби, па чак и Русија, која ни овај пут није имала ништа са протестом а већ је другосрбијанци силују и оптужују да је иза протеста и да они стоје иза покушаја „атентата“.
Треће, која будала бре креће у атентат са дедином ловачком пушком и на питање полиције, без да је шамар добио каже- пошао сам на протест да убијем Вучића?!?!?!
Јел вама организација која има такве чланове улива поверење? Или вам пре делује да сарађује и са режимом и опозицијом па их ваде по потреби да компромитују сваки скуп, сваку идеју, сваку здраву причу! За све који се питају зашто се нисмо огласили поводом хапшења које није незаконито већ апсолутно оправдано, ево огласили смо се и ово је наш став. Што се мене тиче ове опскурне креатуре служе само за замајавање масе, односно у деминутиву- масице, јер је баш због оваквих ликова народ изгубио поверење а то је најгоре што је могло да се деси, јер ако се једном и појави неко са озбиљном причом, нећемо поверовати.

Аутор: Весна Веизовић

Оставите Коментар