Медијска офанзива Хрватске против Вучића и Србије због страха од руских тенкова

Изгледа да се Хрватска и Загреб (а нарочито Хрватице!) још увек боје Руса и руских тенкова, и да се добро сећају како су прошли као савезници Хитлера и Мусолинија у Другом светском рату, па нападају Србију јер је и даље виде као „малу Русију“.

Хрватска је у тоталној паници што полако губи конце у међународним односима, а самим тим њихов значај је све мањи и мањи, па им не преостаје оно што једино знају да раде – нападати Србе за све и свашта.

Сукоб у Украјини запалио је цео свет. Земље на планети су се редом изјашњавале о својим ставовима, међу њима је била и наша земља која изнела своје гледиште које је потпуно разумљиво за некога у нашој ситуацији и ко гаји блиске односе са обе стране у сукобу, и са Русијом и са Украјином.

Међутим, нашем суседу Хрватској се није допао наш став о томе, који је наишао на добар одзив у свету, они би да Србију виде на коленима и потлачену као за време титоизма и тадићизма, а као средсто ка томе проналазе пут у вређању нашег председника Александра Вучића. Све говори у томе да се из званичног Загреба води тотална кампања против Србије!

Након скандалозног придиковања хрватског председника о нашој земљи, када је говорио да ће Србија воденим пиштољима напасти тзв. Kосово, па отвореног и срамног промовисања прохрватских ставова против Србије у медијима Драгана Ђиласа, сада су поново напали нашу земљу увредама да је Вучић “помахнитао и да му је паметније да ћути”.

Оставите Коментар