ИЗВОР: ПРИСМОТРА

На челу екстремно левичарске организације “П.А.О.Р” налази се човек у раним четрдесетим годинама. Његово име је Срђан Папић Ђурић који живи у Зрењанину. Зрењанин је база ове есктремне левичарске организације која је под утицајем бошњачке тајне службе. “Панонска антифашистичка организација” поред Зрењанина има чланове и у другим градовима Војводине.

Срђан Папић Ђурић је вођа”Панонске антифашистичке организације”. У ову организацију убацио је и најближе чланове своје породице попут Марије Папић Ђурић(о којој ћемо писати у неким од наредних текстова). Пре четири године Срђан Папић Ђурић примио је велику своту новца од бошњачке тајне службе да у Немачкој препешачи 46 километара од Schwabisch Gmund до Штутгарта а потом до конзулата Србије све у циљу да би промовисао да су Срби починили геноцид у Сребреници. Циљ ове акције је био да се Срби прикажу још једном као једини геноцидан народ у Европи, што је један од главних задатака бошњачке тајне службе, а Срђан Папић Ђурић је само оруђе у њиховим рукама. У овој акцији поред Срђана Папића Ђурића учествовао је и Инес Kушенић ( хрват), Данило Томић и Јова Тољага. Ово није прва оваква акција Срђана Папића Ђурића он је већ шетао од Шапца до Сребренице исто у циљу пропагирања наводног геноцида у Сребреници од стране Србије, и за ту акцију Срђан Папић Ђурић је такође добио новац од бошњачке тајне службе.

Срђана Папића Ђурића можете препознати по морбидним тетоважама по целом телу. Он по телу има тетоваже лобања, костију и других сатанских ствари, што је разумљиво јер је велики противник Српске Православне Цркве. Мета његових напада често су било покојни Патријарх Павле и Владика Николај Велимировић. Срђан Папић Ђурић близак је са организацијама Маркс 21 и Не давимо Београд. Често је виђен на протестима које су ове организације правиле. У случају нових протеста и сукоба у Војводини он ће бити сигурно један од предводника насиља.

ИЗВОР: ПРИСМОТРА

--

Leave a Reply