Члан председништва СНС Горан Весић написао је на свом Фејсбук профилу да насиље које је јуче и данас на улицама Београда организовао вођа опозиције Драган Ђилас, није спонтано, већ да их је пре месец дана најављивао Ђиласов плаћеник, Јелена Анасоновић

– Насиље које јуче и данас Драган Ђилас организују на улицама Београда није ни спонтано, ни случајно како покушава да обмане грађане већ планирано и најављено.

Ђиласов плаћеник, формално организаторка протеста, Јелена Анасоновић је гостујући на једном од Ђиласових медија пре око месец дана најавила, ”нове и револуционарне методе” односно радикализацију протеста.

Дакле, насиље које се јуче и данас догодило на улицама Београда било је добро планирано и најављено, јер Ђилас није очигледно задовољан малим одзивом грађана.

Зато је планирао да синоћ заузме државну телевизију не би ли поново уређивао дневник, као што је то радио од 2004 – 2013. године, као и данас Председништво Србије и тако на силу, уз жртве и линч политичких противника преузме власт.

Kо не верује може да погледа видео у коме Ђиласова плаћеница, која прави селфије са полицајцима, а после их оптужује за грубост, Анасоновић најављује насиље на улицама Београда – написао је Весић на Фејсбуку.

--