Страшни анационали удар наш народ је доживео 5. октобра 2000. године када су већином проверени савезници наших крвника САД и ЕУ преузели власт. Печат и тон антисрпској власти давала је ДС која ће у потпуности у своје руке преузети кормило вођења државе. Они који су нам отели колевку државе Косово и Метохију, разорили дивљачким бомбардовањем земљу и засули нас уранијумским бомбама (погубне последице осећамо и данас) од стране ДС и њихових коалиционих партнера амнестирани су за све злочине. Лидер ове антисрпске и прозападне политике, Ђинђић, на велики национални дан Видовдан предао је хашким џелатима бившег председника како би понизио Србију, а његов наследник Тадић срушио је два последња национална мита хапсећи Караџића и Младића. Тај прозападни лакеј разорио је одбрамбену моћ земље спаљујући у Сартиду, за рачун наших крвника САД и ЕУ, стотине тенкова, топова и оруђа. Његова политика континуираног клечења пред непријатељима продубљена је ступидним извињењима нашим крволоцима за тобожње злочине. Они који су починили геноцид над нашим народом- Хрвати и муслимани, који су нам сазидали Јасеновац добили су сатисфакцију за злочине, а жртва је постала злочинац. Ова огавна власт на срећу препозната је од стране народа и срушена демократским изборима, али је иза себе грозоморном пљачком оставила пустош и угрозила у потпуности национали понос. Ти клептомани и антисрби претворени су захваљујући народној виспрености у политичке пајаце на срећу васколиког Српства. 

            Прозападна, антисрпска и антируска хистерија звана ЕУ и САД још увек све чини како би сачувала ове своје доказане експоненте, па тако у српском граду Шапцу још увек владају остаци ДС чинећи економску пустош и пљачку. Поред убиствене економске политике, која доноси само стагнацију и пропадање, челници ове одавно поражене политичке идеје све раде против националних интереса српског народа. Њихови политички гафови претварају се у сабласни национални нихилизам који за циљ има даље понижење нашег напаћеног народа. Сведоци смо да челници града Шапца Пајић и Чоњагић (у режији градоначелника Зеленовића) одлазе у Хрватску на поклоњење новоусташи и србождеру Зорану Милановићу посећујући његов изборни штаб и дајући му подршку на председничким изборима. Милановић је својом антисрпском хистеријом превазишао ХДЗ и зато победио на председничким изборима у новоусташкој држави која је починила најстрашније етничко чишћење над Србима крајем 20. века. Овакво издајничко и непромишљено понашање заправо је започето много раније пројектом СИД у режији ЕУ у којем су челници Шапца остварили сарадњу са квази и терористичком државом Косово и Албанијом, покушавајући да успоставе сарадњу Шапца и Пећи, града на КиМ у коме је извршено етничко чишћење Срба, сликајући се испод шиптарских и америчких застава, лишени српских знамења. Пројекат велике Албаније, у режији САД, добио је у руководству града Шапца и њиховим поступцима нове подупираче.

            Српска десница, странка искрених националиста и патриота, упозорава грађане Шапца да су предстојећи избори прави тренутак да се ови клептомани и изадајници на челу града казне ускраћивањем подршке и да заувек нестану са политичке сцене како би Шабац опет постао тврђава Српства и вратио се исконским вредностима Отечества.

Српска десница

Оставите Коментар