Министар здравља Златибор Лончар данас је најоштрије осудио последњи у низу напада на сина председника државе.

Он је рекао да напади долазе од „тајкунских политичких странака и њихових нискотиражних таблоида“.

Лончар је у саопштењу оценио да су грађани Србије одавно прозрели њихово „бешчашће и лицемерство“ и послали их на, како каже, политички отпад.

„Колико год се представници тајкунске опозиције и њихови бројни штампани и електронски медији трудили, Србија никада неће бити земља у којој ће се нападима на децу, њиховим блаћењем, бескрупулозним вређањем и разапињањем по медијима, освајати власт.

Џаба им све насловне стране, специјалне емисије, џаба сав труд квази новинара и свих назови политичара плаћених тајкунским новцем уштекованим на Занзибару“, рекао је Лончар.

Демократска странка пре пар дан изнела је тврдње да су „млади Вуциц и његови анонимни другови „поклонил Драгану Васиљковицу, новац и куцћу када је изасао из затвора у Хрватској, а новинарка листа Данас (који данас на насловној страни најављује текст на ову тему уз фотографију председниковог сина) Сафета Бишћевић је за N1 изјавила да преска управа требало да „прочешља“ финасије сина председника Србије.

СНС: Цртање мете на челу Данила покушај рушења Вучића

Функционери Српске напредне странке реаговали су на наставак кампање против породице председника Александра Вучића и осудили, како наводе, цртање мете на челу председниковог сина Данила Вучића са, како кажу, једним циљем – да се сруши Вучић.

Демократска странка изнела је пре неколико дана тврдње да су „млади Вучић и његови анонимни другови поклонили Драгану Васиљковићу, новац и кућу када је изашао из затвора у Хрватској, а новинарка листа Данас, на чијој насловној страни је данас најављен текст на ту тему уз фотографију Данила Вучића, Сафета Бишћевић за N1 је изјавила да би пореска управа требало да „прочешља“ финасије сина председника Србије.

Шеф одборничке групе СНС и народни посланик Александар Мирковић навео је да је кампања напада на породицу Вучић добила нову епизоду, али по старом сценарију, односно „стављањем на насловну страну лик Данила Вучића са врло тенденциозним насловом“.

„Ово је ко зна које по реду цртање мете на сину председника Александра Вучића. Просто је невероватно колика количина мржње обузима Драгана Ђиласа, када на овај начин жели да нанесе штету Вучићу, ударајући га тамо где сваког човека највише боли, на дете и породицу“, навео је Мирковић у саопштењу.

Оценио је да се на тај начин свесно угрожава живот једног момка и то само зато што „желе по сваку цену да науде његовом оцу“.

„Константним таргетирањем, изношењем лажи, криминализацијом која траје годинама, Данилу Вучићу су одавно угрожена сва људска права, па се поставља питање да ли ће и када неко да реагује на све то“, навео је Мирковић.

Указује да у својим намерама на тај начин неће успети да сломе Александра Вучића.

Члан Главног одбора СНС-а Реља Огњеновић оценио је да услед недостатка плана и програма, а мањка памети, интересна групација окупљена око, како каже, тајкуна Драгана Ђиласа нема да понуди ништа друго осим простаклука и примитивизма те изнова црта мету на челу Данилу Вучићу.

„И таман када помислимо да не могу ниже и глупље, Ђиласове интересџије превазиђу себе. Почели су са најпримитивнијим нападима још пре 10 година на тада малолетног Данила, наставили са још жешћим нападима и та лавина мржње се наставља и данас, а заправо једино што прижељкују тим нападима јесте да сруше Александра Вучића“, навео је Огњеновић.

Заменик шефа одборничке групе СНС и народни посланик Немања Јоксимовић истакао је да се брутална кампања лажи против породице председника Републике Србије наставља и оценио да их, како каже, „толико боли што ни један Вучић нема тајне рачуне као њихов газда да су морали да упрегну целу свиту Мултиком “стипендиста“ да данима цртају мету на челу сина председника Републике Србије“.

Додајући да није ни битно која је лаж на дневном реду, Јоксимовић истиче да им је само важно да ударе што ниже иако, примећује, одавно нема где ниже.

„Ђиласови упосленици утркују се годинама ко ће бруталнију лаж да пласира не би ли оправдао уложено. И све ће измислити и слагати само да се случајно не чешљају рачуни њиховог газде“, навео је Јоксимовић.

Оставите Коментар