После скандалозних тврдњи Лазара Лешњака, да га је кум Марко Бастаћ злостављао и да је учествовао у криминалним радњама у општини Стари град коју води, осуде и позиви да надлежни што хитније реагују, стижу са свих страна.

Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић каже да надлежни органи треба да испитају цео случај.

  • Овај последњи чин насиља Ђиласа, Бастаћа и остале тајкунско-криминалне банде потврђује да за њих не постоји граница безумља и безобразлука. Да ли неко може да замисли своје дете као члана такве организације? Шта су у стању да ураде другим људима ако ово раде кумовима? И све за паре. И свет им се врти око пара. Новац и насиље. Вешала, моторне тестере, пребијање новинарки, напади на жене, спаљивање књига, пребијање кумова и сарадника…шта је следеће – пита се Вучевић.

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић каже за Курир да очекује од Тужилаштва да спроведе истрагу.

  • Под хитно мора да се отвори истрага. Очигледно да је спаљивач књига, носач ранца са парама и прекаљени борац против саобраћајних знакова – Марко Бастаћ до гуше у разним видовима криминала. Време је да буде приведен познавању права – каже Глишић.

ТОТАЛНИ ХАОС! Марко Бастаћ тукао кума јер му није донео рекет?! (ВИДЕО)

Подсетимо, Лазар Лешњак, венчани кум Марка Бастаћа и његов доскорашњи сарадник, открива шокантне детаље у вези са председником општине Стари град. Открива да је Бастаћ, иначе председник градског одбора Ђиласове странке, узимао новац од инвеститора који су бесправно градили на Старом граду, да му је новац доношен у ковертама, а када му једну од коверти није донео, Лешњак је преживео пакао. Бастаћ га је везао, ударао песницама по глави, мучио, давио… Све је то трајало целу ноћ, читавих 9 сати.

Оставите Коментар