Седница Савета за националну безбедност на којој би требало да се расправља о детаљима у вези са акцијом борбе против организованог криминала у Србији заказана је за суботу у 18 сати.

Председник Србије Александар Вучић најавио је раније могућност да због нових сазнања државних органа у борби против организованог криминала буде одложена Седница савета за националну безбедност која је била заказана за данас.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

„Добио сам одређене информације па је могуће да померимо одржавање седнице Савета за националну безбедност, велике су теме, али то ћемо знати у року наредна два сата да не бисмо направили формално-правну грешку“, рекао је тада Вучић одговарајући на питање новинара да ли постоје нека нова сазања у борби државе против криминала.

У сваком случају та борба ће бити настављена и држава ће се брутално, озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава оних којим им се не допадају начин решавања проблема, поручио је Вучић.

„Све што могу да кажем када нам формално правне претпоставке буду дозволиле и када будемо све чињенице ставили на сто и показали, народ у Србји биће благо речено шокиран. Па ћу онда да питам те стручњаке кога су штитили и да ли би волели да се то било коме и било коме догоди“, рекао је Вучић.

Оставите Коментар