Директор „Пошта Србије“, некадашњи министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и бивши министар одбране Зоран Ђорђевић годинама ужива у љубави са Марином Никодијевић и наводно планирају да се једно другом заветују на вечну љубав. Ђорђевићеви пријатељи истичу за „Сторy“ да је Никодијевићева веома посвећена послу и да жели да се у будућности оствари као врхунски дипломата.

На својим налозима на друштвеним мрежама ретко објављује приватне фотографије, али то није случај са његовом изабраницом Марином, запосленом у Министарству спољних послова, с којом већ дуже ужива у односу пуном љубави и међусобног уважавања, како пише „Стори“.

„Управо то је и привукло Зорана који се одувек дивио паметним и вредним женама. Зато ме не би чудило да ускоро чујемо вести о њиховом венчању“, казао је Ђорђевићев пријатељ.

Марина Никодијевић је веома активна на Инстаграму често објављује своје фотографије, као и са својим драгим. Ова атрактивна бринета, судећи по фотографијама на Инстаграму, је врло физички активна, те су неретке њене објаве током вожњи ролера, бицикле. Марина често и путује, а најчешће релације су Аустрија, Швајцарска, те Италија.

Она, како наводи овај магазин, често борави у Женеви и Бечу због природе посла којем је, како наводе, веома посвећена. Иначе, Зоран Ђорђевић, који из првог брака има ћерку и сина, није хтео да коментарише наводе о могућој женидби.

Оставите Коментар