Наводна представница Србије на такмичењу за Мисс Слободе света у Призрену Ирина Јованка не престаје да вређа српски народ и државу својим скандалозним понашењем. На њеном инстаграм профилу данима можете да видите све више објава којима поручује да морамо да будемо слободни и да покажемо симбол “Велике Албаније”.

Kако данас пишу медији, ова квазисрпска мисица је све сем Српкиња. Наиме, Ирина Јованка, која тврди да је из Новог Сада, а да живи у Аустрији, нема ниједан доказ да је икада боравила у Новом Саду.

Такође, ова “Српкиња” је 2016. године представљала самопрозвану државу Kосово на такмичењу у Аустрији, и то све поставила на друштвеним мрежама са све косовском лентом. Упитана за овај детаљ из њене “богате” каријере мисице ова девојка каже да је она заправо аустријанка са српским коренима.

 

View this post on Instagram

 

?????? New Generation #peacesign MISS FREEDOM OF ALBANIA MISS FREEDOM OF SERBIA MISS FREEDOM OF KOSOVA

A post shared by Ирина Јованка offical ? (@irinajovanka) on

Да је цела ова прича лоше смишљена превара, и да су и организатори овог такмичења итекако уплетени у њу, доказује и то што је главни организатор такмичења Шејпетин Зенели изјавио за медије да је у питању Српкиња из Новог Сада, али наводно није знао како је она уопште доспела на то такмичење. Поставља се питање, ако он као главни организатор не зна како је једна од такмичарки доспела на избор, како онда Ирина Јованка само преко његовог броја телефона коминуцира са српским медијима.

Сигурно је само једно, да су организатори овог циркуса за основни циљ имали да понизе и увреде српски народ и промовише политику “велике Албаније”.

Весна Југовић, представница компаније “Мис Ју”, за медије каже да је шокирана безобразлуком појединаца који су криви за овакво омаловажавање Србије, те истиче да се итекако зна чије је све ово масло.

– Очигледно да Албанци на Kосову добро знају и форсирају ту паралелну моћ утицаја, бјути дипломатију и медије да се што више ушуњају и афирмишу своју непризнати државу. Наравно да ми никакве везе немамо са избором те девојке нити са тиме ко је њу послао. Наша компанија је увек размишљала о интересу наше државе и народа. Та девојка, која у ствари навија за Kосово републику, сигурно није победила на неком официјалном такмичењу. У питану је неки лажни избор – каже Весна о објашњава о чему се заправо ради.

– Пошто су организатори најавили да финално вече овог такмичења у лепоти раде у Приштини на Видовдан, највероватније је да ће ова лажна мис Србије са политичким задатком највероватније победити. Молим да се убудуће ова девојка зове такозвана, самопрозвана мис Србије, јер би другачије све то уводило у заблуду.

Kако је Весна била видно потресена, поготово што је и њено име у једном тренутку доведено у питање, пошто је она јдана од наших представника и избору за мис, истакла је кардиналне грешке Ирине Јованке, као и људи који је подржавају у овом чину.

 

View this post on Instagram

 

Interview ? @petrolcompany Miss Freedom Of Serbia ??????

A post shared by Ирина Јованка offical ? (@irinajovanka) on

– На Иринином инстаграму се види у сторију да њој пише мис Kосова. Нисам сигурна да она баш зна шта ради, али сам сигурна да знају ти који су је у Приштину послали и ти који су организовали то, сигурно наручено, интернавионално такмичење лепоте. Скоро четврт века под светским лиценцама учимо наше амбасадоре лепоте како да достојанствено представе србију у свету, увек инсистирајући на поштовању нашег грба и заставе – рекла је југовићева и додала:

– Људи, на овој девојци пише мис Kосова, па ођедном мис Србије. Жалосно је што је ово такмичење у аустрији снимила и подржала једна српска телевизија. На Иринином Интаграм профилу се све најбоље види. Само да нагласим, да највеће такмичење у лепоти на планети Мис Света нема представницу Kосова, јер косово нема седиште у УН. То је критеријум кога се придржава председница овог највреднијег такмичења Јулија Морли – поручила је Југовићева.

Оставите Коментар