Премијер Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће наредна седмица бити кључна за формирање нове Владе Србије и додала да верује да ће она бити формирана средином октобра
„Верујем да ће наредна недеља бити кључна за формирање нове владе, председник је ту у земљи, нема потребе за разговорима у иностранству“, рекла је Брнабић и подсетила да је председник био у Вашингтону, Истанбулу, требало је да иде и у Брисел ….

Наредне недеље ће разговрати са потенцијалним патнерима, са свим парламентарним странкама које су прешле цензуз, рекла је Брнабић за ТВ Пинк и додала да верује да ће након тога средином октобра бити формирана влада.
Можда нећемо ни имати пад БДП
Има назнака да ове године уопште нећемо имати пад Бруто друштвеног производа, што би био огроман успех, изјавила је председница Владе Србије Ана Брнабић.

Она је гостујући на ТВ Пинк најавила да ће крајем октобра бити завршен Дата центар у Kрагујевцу који ће, како је рекла, бити најмодернији у Европи.

У октобру ће, рекла је премијерка, бити завршена и отворена и вишенаменска лабораторијска ламела у Нишу у саставу тамошњег Електронског факултета.

„То ће створити услове за младе да остају у нашој земљи“, истакла је она.

Оставите Коментар