На састанку такозване опозиционе „елите“ коју је у среду у кафани окупио лидер Двери Бошко Обрадовић, направљена је стратегија како да се направи хаос у Србији и сруши Александар Вучић

Информер
Информер

Опозиција по сваку цену жели да изазове нереде у Србији и припреми коначни обрачун са председником Александром Вучићем! Своју шансу сада виде у решењу питања статуса Косова, а о стратегији свог прљавог и опасног плана договарали су се у среду у кафани „Моравски аласи“ у Чачку.

Како Информер сазнаје лидер Двери Бошко Обрадовић окупио је у овој кафани своје истомишљенике, па су се за кафанским столом нашли Драган Ђилас, Вук Јеремић, Душан Петровић, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, златиборски „шериф“ Милан Стаматовић и Ђиласов синдикалац  Жељко Веселиновић. Али не и Саша Јанковић, лидер ПСГ, који је „неподобан“ због тога што није желео да уђе у Савез за Србију и оштро се успротивио коалицији са десничарима као што је Обрадовић.

Опозициона стратегија осмишљена у кафани је, како сазнајемо, везана за решење питања Косова. Наиме, они су се договорили да на јесен организују масовне демонстрације, без обзира на исход преговора о статусу Косова!

Као што смо већ писали, за овај њихов рушилачки подухват обезбеђена  медијска подршка Данаса, ЦИА ТВ Н1 и комплетне  кабловске инфраструктуре коју контролишу Драган Ђилас и Драган Шолак, а у њиховој медијској кампањи учествоваће и већина штампаних недељника, као и још два за сада нимована дневна листа.

Такође, на овом кафанском завереничком састанку договорен је и програм од 28 тачака, готово идентичан програму ДОС-а из 2000. године, који ће ових дана бити објављен у дневном листу Данас.

Као што смо најавили, Информер ће и даље у свом штампаном и електронском издању наставити да разоткрива детаље ове опозиционе завере и покушаја да се изазове хаос у Србији и сруши легално изабрани председник!

Извор: informer.rs