Прича се да је Дмитриј Kоваљов један од потенцијалних наследника, а теорије о њему су се појавиле након што је виђен како разговара са Путином током победничке параде 9. маја.

Kоваљов, 36, наводно дели Путинову љубав према хокеју на леду и запослен је на важном положају у Kремљу.

Телеграм канал База је објавио: „Он је задужен за једно од одељења Председничке администрације“, премпсо Дејли Мирор.

– На страници Kоваљева има много хокејашких фотографија. Могуће је да је Путина упознао због заједничке љубави према спорту. Многи људи су пријављени као Путинови наследници. Ево слика још једног таквог кандидата.

Аутор књиге Московска правила Kир Џајлс рекао је за Експрес да би наследник могао бити гори за Запад.

Рекао је: „Они би учинили да однос Русије са Западом, и са сопственим народом, буде још гори него што је Путин радио последњих неколико година своје владавине.“

Други потенцијални наследници су Николај Патрушев (70), председник Путиновог савета за безбедност.

Извештаји су указивали на то да е евентуална Путинова смрт довести до вакуума моћи, због тога што је руски председник успешно збрисао опозиционе лидере.

Путин је раније рекао да је размишљао о свом наследнику и подизању нове генерације наследника.

Он је 2021. године за Ен-Би-Си рекао: „Знате, повезао сам цео свој живот, целу своју судбину, са судбином своје земље до те мере да не постоји значајнији циљ у мом животу од јачања Русије.“

– Ако неко други, и ако видим ту особу, чак и ако је та особа критична према неким областима онога што сам радио, ако видим да је то појединац који има конструктивне ставове, да је он или она посвећена овоме. земљу и спреман је да жртвује цео свој живот овој земљи… Учинићу све да такви људи добију подршку.

Неки тврде да би рат у Украјини могао да доведе до Путиновог пада Милиони су сада побегли, а рат се у Русији заташкава, названа „специјална операција“ осмишљена да се украјински „нацисти“ уклоне из владе.

Чак су и извештаји о смрти уклоњени, а Русија је позната по гушењу слободних медија.

Званични број погинулих у земљи остао је на 1.351, упркос томе што је Kремљ признао „значајне“ губитке трупа.

Украјинске процене од 35.000 су вероватно преувеличане, док британски званичници наводе цифру од око 15.000 у априлу.

Тешки губици довели су до недавних извештаја који указују на мрачну употребу осуђеника осуђених на мање од 20 година или више на линији фронта. Они ц́е добити исплату од 2.800 фунти за борбу против украјинских снага и 70.000 фунти плаћено породици заробљеника-војника ако буду убијени.

Члан породице једног осуђеника је рекао: „Разговарали су са осуђеницима и тражили од њих да ‘бране отаџбину’…. Мојој родбини је речено: ‘Нацисте је јако тешко наћи, они су одлично припремљени. Биц́ете у авангарди, помозите да се пронађу нацисти – зато се неће сви вратити’.

Оставите Коментар