Емитована још једна „Жива истина“, у којој се „путеводитељ“ Милов кроз времена Шуковић, забринуо за имовински картон Светог Василија. – Одакле новац Светом Василију – питао је више пута у току емисије новинар Дарко Шуковић.

Наиме, гост емисије Владимир Јоковић, председник СНП, је навео тачно која имања је за Манастир Острог купио Свети Василије, те и написао проклетство за оног ко се усуди да га отме, као одговор на ове наводе, самопроглашени атеиста, се питао а одакле новац Светом Василију.

Ако изузмемо осећај нелагоде и бесмисла који производи онај ко се усуди да пропитује одакле Светом Василију новац или имања, не можемо да се не питамо, како новинару Шуковићу никада није пало на памет, да се пита одакле новац Милу Ђукановићу.

4 KОМЕНТАРА

  1. Koje uvredljivo pitanje? Idiote Suko odakle tebi stan od 100m., odakle ti novac za luksuz, ti si jedno prizemlje koje je davno propalo do otpadnih voda. Niko te ne moze precistiti suvise si zaglibio nesreco bijedna. Da nijesi ti i tvoji gradili Ostrog?.

  2. Nasu crkvu gradilo nase bratstvo. Drzava a ni mitropolija nijesu nista ulozili. Sada hoce da nam otmu crkvu koju su nasi preci gradili. Nazad bagro ne damo vam nase grobove, nazad supko sa ljigavim osmjehom.gadi mi se kada te vidim, taj lukavi, ljigavi, pokvareni, lisicji, licemjerni lik. Ma kako ti bog sve ovo dodijeli? Nesto si bogu zgrijesio

Оставите Коментар