Рускиња Марија Лиман (25), која је постала позната као једна од најсексипилнијих навијачица на Светском фудбалском првенству у Русији прошле године, открила је како је добила понуду да уђе у политику и буде портпаролка руске политичке партије ЛДПР. Међутим, заносна бринета одбила је посао јер, како је рекла, осећа да би „одвлачила пажњу“.

Марија је пунила насловнице светских медија прошле године за време Светског купа у Русији и одушевила масу на стадиону Газпрома у Санкт Петербургу својим креативним и патриотским костимима.

Успон је доживела након завршетка турнира и имала је више телевизијских наступа чиме је њена популарност само расла, а приметили су је и из руске опозиционе странке ЛДПР у њеном родном граду Ростов на Дону.

  • Мој живот је у потпуности усмерен на моју глумачку каријеру, политика ми никада није била занимљива. Знам како би ме људи видели и немам појма о том послу. Не желим да служим за одвлачење пажње људи – рекла је Лиман.

Марија тренутно ужива у свом новом дому, снима испред неких од најпознатијих градских знаменитости, а фотографије дели са 565.000 пратилаца на Инстаграму.

Оставите Коментар