Амерички амбасадор Скот похвалио је рад премијера и актуелну политичку и економску ситуацију у Србији, коју је назвао “Сидром стабилности у региону“

 

Похвале на рачун Србије сваког познаваоца прилика деведесетих одмах подсете на чувену кованицу “Фактор мира“, којом су некада китили Југославију и Милошевића, пре него што су је сравнили до темеља 1999, а њега отровали у Хагу.

Ко разуме, схватиће. Ражањ му је спреман!

Чујте напредњаци “Срби“

„Ви сте нама важни, ви сте нама наjважниjа земља у овом региону, коjи jе увек био центар нестабилности за Eвропу, и сада када jе Србиjа постала сидро стабилности за регион, то jе нама важно“, рекао jе Скот за РTС.

Aмбасадор СAД jе указао да економска сарадња две државе може да буде много боља.

Експлатисаћемо вас више

 

Oн jе навео да jе за америчке производаче коjи производе на велико, реч о малом тржишту, али да Србиjа као центар jедног региона може да буде извозни центар.

„Ви у ствари извозите већ, и Aмериканци су присутни ту.

Jа бих хтео да буде боље, али 16.000 Срба ради за америцке фирме. Tако да ниjе то као да немамо економске везе уопште, али можемо да поjачамо“, поручио jе Скот.

Скоте скоте…

Овакве изјаве човека за кога и премијер сумња да му ради о глави, а који по свој прилици стоји иза бројних иницијатива против актуелне власти, у најбољу руку могу да се протумаче као ругање колонији чији се стандард налази испод Албанског, како по потрошачкој корпи, тако по бруто примањима по глави становника.

За крај, парафразирамо чувену пословицу:

“Једино што је опасније од непријатељства са САД, је пријатељство са њом“, о чему на жалост не могу да посведоче некадашњи велики партнери и пријатељи САД, попут Гадафија, Садама, Осаме, Милошевића, Ђинђића итд…

Прочитајте још: ЋУТИ КАО ЗАЛИВЕН: Шешељ не сме да писне Вучићу због Клинтона! (ФОТО)  

СВИ У БЕОГРАД: Невладина организација опет тражи од Вучића да осуди митинг подршке Додику!

ДОДИК БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Идем у Русију да доведем Спецназе у РС, Бошњаци могу само да плачу!

Извор: РТС, Националист