Младић који је синоћ брутално претучен на улици у Подгорици је Јосиф Вукићевић, матурант Гимназије у Даниловграду.
Снимак из Подгорице на коме се види брутално пребијање младића ког је буквално газило 15 монструма обишао је Србију и разбеснео свакога ко је не може да трпи неправду и шиканирање.

Из целе Црне Горе синоћ су се окупили србофоби и љубитељи бесплатног бензина, јер је Влада Црне Горе поклањала бензин онима који иду на дочек, спремни да „бране“ отаџбину. Узвикивали су „Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана“. Да иронија буде већа, све се десило баш на Дан светог Саве, па је свечаност уприличена за спортисте пала у други план.

На снимку се јасно види како више мушкараца трчи за младићем (19) булеваром, један га сустиже, баца на улицу, а потом га више њих ударају рукама и ногама.

Иако су се прво појавиле информације да је недужни момак тобоже провоцирао окупљене „Црногорце“, испоставило се да је дечко ишао у посету својој девојци, када је на њега насрнула десетина хулигана којима није требао никакав повод да недужног дечака угазе од батина.

Марко Милачић, председник Праве Црне Горе је објавио на свом инстаграм профилу идентитет и фотографију овог недужног дечака.

У опису фотографије Милачић је написао да је дечак још увек у болници.

„Ово је младић кога су претукле кукавице: Јосиф Вукићевић, матурант гимназије у Даниловграду који живи под Острогом, а који је колико чујем још у болници. Хероју наш, дијете наше, сви смо уз тебе!!!“

Оставите Коментар