Када Јелена Милић, директорка ЦЕАС, гостује у емисији, гостовање се врло често заврши неким скандалом! Лако улази у расправе, а водитељи често остају без госта, који одлучи да напусти емисију због ње.

Некада и она прекида гостовање, а видели смо случај и да је водитељка Хепија Ирина Вукотић у сузама напустила студио.

Недавно је Милићка изазвала скандал када је после укључења гошће која је остала без детета у рату изјавила да „свако има неку личну трагедију“ и оптужила водитеља Вању Булића да није стао у њену заштиту када је госпођа отпужила да је страни плаћеник.

Маја ове године гостовала је заједно са Милицом Ђурђевић из Заветника, када су се сукобила око политичких ставова, бомбардовања, а Заветница ју је у једном тренутку назвала старлетом, после чега је уследила бурна реакације директорке ЦЕАС.

https://www.youtube.com/watch?v=c_0-Qi5tCgw

Само месец дана раније, у Јутарњем програму телевизије Хепи дошло је до жестоке расправе између ње и неоурохирурга проф.др Данице Грујичић. Тема је поново била бомбрадовање, осиромашени уранијум, утицај на здравље, а докторка је после личних увреда, демонстративно напустила студио.

Једини пут када је она та која је напустила емисију је било јанаура 2017. године, када је у емсији телевизије Пинк, учестовала са премијером Србије Александром Вучићем и новинаром Миломиром Марићем.

Након што је премијер Вучић оценио да је њена политика и све што је у емисији рекла упрено против интереса Србије, она је демонстративно отишла из студија.