ИСПРЕД ивањичког Дома здравља одиграла се права драма када је шестомесечна беба остала закључана у ауту где су се налазили и кључеви кола, документа и мобилни телефон од мајке.

Не очекујући да ће систем самозакључавања сам одреаговати мајка је спустила бебу на седиште затворила врата и кренула ка својима. Међутим ауто се закључао.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Након више неуспелих покушаја да разбију стакло или на неки други начин допру до бебе у помоћ је притекао млади полицајац Немања Радовић који се ту случајно нашао.

– С мајком дошао код доктора и видео узнемирену жену на паркингу. Пришао сам јој да питам у чему је проблем. Покушао сам да развалим врата, разбијем стакло, али нисам успео. Знам из праксе да ако је дете узнемирено и плаче, може да изгуби доста кисеоника у затвореном простору. Жена је плакала, није имала телефон и није знала кога да окрене. Питао сам је да ли има резервне кључеве и за адресу, и отишао сам по кључеве. Када смо откључали врата аутомобила, дете је спавало али је било бледо. Беба је била добро на крају – испричао је Немања.

Плач бебе претворио се у смех када су на крају откључали аутомобил и изнели је напоље.

Оставите Коментар