Бизнисмен Миодраг Дака Давидовић је већ дуже од једне деценије “трн у оку” Милу Ђукановићу предеднику Црне Горе, али и његовим разним саборцима из криминалног миљеа или криминализоване службе безбедности и полиције, пише црногорски портал Борба.ме
Где су се Ђукановић и Давидовић мимоишли у ставовима тешко је рећи. Можда црногорском председнику не одговара јака српска опозиција у Црној Гори, која прети да постане власт? Да ли је то разлог за атентат на Давидовића, или само потез очајника који полако губе конце у својој држави? Или им сметају мошти светаца у манастирима које је Давидовић обновио и васкрс

Подсетимо, на Давидовића, који је седио у друштву владике Јоаникија, у уторак вече, у Београду, непознати нападач пуцао је из снајпера. У круговима Давидовићевих пријатеља се данас са пијететеом говори да је Јоаникијева аура скренула метак, због чега је Давидовић остао жив, пише црногорска Борба.

Тај штит, а који сигурно снајпериста није видео, Давидовић је заслужио дуготрајном борбом за очување светања СПЦ-а у Црној Гори, као и борбом за очување православља у нашој држави.

Kо је Давидовић да заслужује такву пажњу црногорског режима, да ли проблем представља то што је финансијер опозиције и противник актуелног режима, борац за промене у Црној Гпори или је проблем што Давидовић већ неко вријеме најављује свој повратак у Црну Гору. Личност као што је Давидовић сигурно данас може парирати Ђукановићу, а ако и неможе да му парира, сигурно му представља “трн у оку”, наводи портал Борба.ме.

Сигурно је да је Давидовић данас шкакљива тема за Ђукановића и његову криминалну армаду, а због дугогодишње праксе црногорског криминалног миљеа да за потребе државе Црне Горе у иностранству (Србији), врши разна кривична дела, међу којима су и атентати, не искључује се могућност да је црногорски режим покушао да извезе још једну кризу, јер друго и не извозе, али и да атентатом извади трн из ока свога “председника”

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here