Модни креатор Саша Видић преминуо је у 53. години у Kлиничко-болничком центру Бежанијска коса у Београду.

Познати српски модни стилиста и креатор Саша Видић је преминуо данас, 24. априла, у 53. години, у KБЦ „Бежанијска коса“ у Београду.

Према незваничним информацијама, Саша Видић је у ову здравствену установу довезен у тешком стању и одмах прикључен на респиратор. Према речима извора за Kурир, у питању је било септично стање, те је стога проглашен мртвим услед кардиореспираторне инсуфицијенције, а дефинитиван узрок је засад непознат.

Био је један од најуспешнијих домаћих креатора, а током дугогодишње каријере сарађивао са бројним познатим личностима са јавне сцене – певачима, глумцима, водитељима, спортистима, политичарима…

Лично је осмислио и креирао дресове за српске спортисте за Олимпијаду у Лондону, а урадио је и дресове за српску фудбалску репрезентацију за Светско првенсто одржано у Русији. Био је оснивач модне марке „Броз“. Сарађивао је са Цецом Ражнатовић, Секом Алексић, Даром Бубамаром и бројним познатим музичким звездама.

Рођен је 18. јануара 1971. године у селу Млака у Хватској, живео је једно време у Бањалуци, да би се потом преселио код ујака у Београд, када је побегао од рата у Босни као избегло лице. У српској престоници изградио је каријеру.

Оставите Коментар