Поручујем да ћу се бранити, као и моја породица и братство и да ћемо на сваки начин одговорити политичким налогодавцима – главу за главу изјавио је посланик Демократског фронта Милан Кнежевић

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић саопштио је у Скупштини Црне Горе да су посланици тог политичког савеза у понедељак вече били у Цетињском манастиру и разговарали са митрополитом црногорско-приморским Амфилохије.

– Нашем митрополиту казали смо да нећемо одустати од борбе за светиње, упркос претњама које добијамо. Рекао сам да се припрема атентат на мене и већ пет дана ме нико није позвао на информативни разговор да слуша моја сазнања, а све како би то представили као нешто таблоидно.Поручујем да ћу се бранити, као и моја породица и братство и да ћемо на сваки начин одговорити политичким налогодавцима – главу за главу!

Моји су ђедови за време Турске ишли у Скадар да се свете и донели су у Мојановиће две турске главе. Моја браћа неће ићи у Скадар, ићи ће у Подгорицу, на одређене станове политичких налогодаваца, уколико се настави са оваквим наумом обрачуна са лидерима српског народа у Црној Гори. Ово није претња, него обећање, казао је Кнежевић у парламенту .

Оставите Коментар