Премијер Македоније Зоран Заев састао се са лидером минорне Републиканске странке Николом Сандуловићем?!? Или је шиптарском плаћенику Заеву много досадно или се иза овог сусрета крије нешто много опасније…

Информер
Информер

Шта би могао да буде разлог за изненадни сусрет македонског премијера са осведоченим мрзитељем председника Србије Александра Вучића није тешко претпоставити.

Како је Информер већ писао, овог лета и наредне јесени кулминираће специјални рат, чији је циљ да се председник Вучић прогласи за криминалца и сруши са власти. Западу под хитно треба власт која ће признати лажну државу Косово.

„Циљ специјалног медијско-политичког рата јесте изазивање хаоса и нестабилности у нашој земљи како би се, ако је икако могуће, пре краја године на власт у Србији довео неко ко би, попут шиптарског плаћеника Зорана Заева у Македонији, прихватио све уцене Запада и признао лажну државу Косово!“, открио је Информер пре само четири дана.

И онда, „сасвим случајно“, нико други него Зоран Заев састаје се са Сандуловићем опседнутим патолошком мржњом према Вучићу.

Мислите о томе!

Извор: informer.rs

--