„Комитски десант“ на Никшић оправдао је сва „очекивања“.

Баш попут претходних окупљања поштовалаца ДПС-а и фашистичких сарадника Крста Зрновог и Секуле Дрљевића, и овај скуп су обележили јурњава градским улицама, провокације пролазника за које би проценили да нису њихови „саборци“, шовинистичке пароле, пише ИН4С.

Врхунац новог скандалозног „комитарења“ у Никшићу свакако је инцидент у никшићкој Жупи, када су лажи-комите покушале да сруше билборд са ликом мр Мома Копривице, носиоца листе „Мир је наша нација – заокружи слободу“.

Чињеница да се билборд налази на приватном поседу породице Мушикић није засметала поштоваоцима палог режима, који су „бујицом“ увреда и претњи, али и флашама и каменицама, покушали да се обрачунају са Мушикићима, који су изашли да одбране свој став али и кућни праг!

Како каже извор ИН4С, Мушикићима је у помоћ притекао пријатељ и комшија Безмаревић, који је са још пар активиста коалиције „За будућност Никшића“ помогао Мушикићима да се одбране од ове разуларене масе, која током читавог дана покушава да испровоцира инциденте у граду под Требјесом.

„Паљба“ је испраћена са омиљеним доскочицама „Ово није Србија“ и „Што сте на нас дигли хајку, четничку вам *ебем мајку“.

Свима је јасно коме су инциденти потреби. Уздамо се у разум грађана Никшића, и позивамо на максималну толеранцију и стрпљење. Слобода стиже 14. марта, и желимо да је дочекамо у најлепшем расположењу, неокрњеном сукобима у које присталице ДПС-а и сателита покушаваја да наметну.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар