У Новом Саду на адреси Kосовска бр.1 налази се седиште организације” Новосадска новинарска школа” која обучава новинаре који ће у Србији пласирати дезинформације и на тај начин изазивати нереде и панику у Србији. Новинарка Ана Лалић из Новог Сада која је ширила дезинформације о стању у Kлиничком центру Војводине управо је од “Новосадске новинарске школе” добила подршку. У овом тексту представљамо вам остале чланове ове сумњиве организације.

Јелена Јововић

Јелена Јововић рођена 1974. године члан је ове организације. У Новосадску новинарску школу приступила је 2011. године. У овој организацији налази се на позицији координатора пројеката у областима права мањинских и маргинализованих група. По струци је дипломирани психолог, што користи при врбовању младих људи.

Стефан Јањић

Стефан Јањић рођен 1991. године у овој организацији налази се на позицији координатора пројеката. Он је такође и уредник портала”ФАKЕ НЕWС ТРАГАЧ”, који је финансиран од стране појединих западних амбасада. Стефан Јањић је асистен на Филозофском факултету у Новом Саду на којем врбује младе људе за своју организацију.

Мирјана Kомненовић Инић

Мирјана Kомененовић Инић налази се на позицији финансијског менаџера у овој организацији од 2003. године. Њен задатак је прикупљање средстава од страних донатора и извлчење новца преко фиктивних пројеката ове организације.

Наставиће се…

Оставите Коментар