Што се избори ближе, то је тајкун Драган Шолак све нервознији…
Страх од истине, која ће бити озваничена у априлу идуће године, чини га до те мере несрећним и депресивним да почиње да прави почетнике грешке оглушујући се о савете западних финансијских ментора и налогодаваца!?!
То што где год може и где год му се дозволи, тужака државу Србију и Телеком ни криве ни дужне, је само један пар његових прљавих рукавица…
У страху од тоталног фијаска своје деценијама на монополу и отимачини српских државних ресурса,саграђено империји,почео је да прави почетнике медијске грешке: па је избезумљен из штека морао на терен да истера свог последњег адута: Европарламентарку, Словенку Тању Фајон, политицарку која већ има озбиљних проблема због недозвољног лобирања за једну локалну винарију, о чему је антикорпуцијски портал Ембарго већ писмено обавестила словеначка Kомисија за борбу против корупције!? Али, још увек “ крију“ њену везу са Шолаком, избегавајући директан одговор да ли је тачно да јој је Шолак само у једној транши на име лобирања исплатио шездесетак хиљада евра?

Уместо одговора Kомисије, стигао је директан одговор овог приказаног двојца жестоких противника националних интереса Србије: Фајонова је била “ приморана“ да се појави у емисији мале гледаности, али великих изгубљених нада “ газде Шолака“!?
Откуда да се баш сада на његовој телевизији у сред Србије појави европска парламентарка, Словенка без икаквог утицаја на наша дешавања? Одговор је сасвим јасан. Да да подршку “ ономе ко је за то легитимно плаћа“?!?
А, то што тиме ради против легитимних националних интереса једне суверене земље – није је много брига! Битне су “ шушке“, за другоразредну словеначку политичарку.
Зна она врло добро да се овим потезом јавно офирала и без документа и банковних рачуна…Али, није било избора за њу: Kо једном уђе у Шолакову медијску хоботницу иде напоље само када то одлучи крагујевачки гаражни голфер..

Оставите Коментар