Изгубио је све Бојан Пајтић, јаку странку, председничко место и висок рејтинг, па му изгледа кукавном није преостало ништа друго него да лаже и то гнусно

Танјуг/Фотиомонтажа
Танјуг/Фотиомонтажа

Иако је сам министар полиције Небојша Стефановић навео да је током Егзит фестивала заплењено брдо дроге, а медији пренели извештаје да су све фестивалске вечери прошле уз уобичајен просек интревнеција Хитне помоћи и полиције, набеђеном Пајтићу то није бло довољно, него се латио лажи, која му изгледа и најбоље паше.

printscreen/Твитер

– Преко 100 клинаца синоћ је заглавило на Ургентном због „ексера “ на Егзиту. За минут се на стејџу сазна ко дилује. Неко НЕЋЕ да их ухапси очито- завапио је Пајтић преко Тwитера желећи да, кад већ не може никако другачје“ лажима добије пажњу коју је политичким промашајима одавно изгубио.

А истина је наравно потпуно другачија. Извештавајући са друге фестивалске вечери медији у региону су објавили да су екипе Хитне помоћи имале у суботу на пунктовима на Петроварадинској тврђави 75 интервенција, док је седам особа након указане лекарске помоћи пребачено у Клинички центар Војводине.

Како су у Хитној помоћи рекли за „Блиц“, углавном се радило о особама које су имале проблема са мучнином и главобољама и оне су збринуте на лицу места. Такав број интервенција уобичајен је за фестивалске дане, а синоћ је на Петроварадинској тврђави, према тврдњама организатора, било 53.000 људи.

Ето тако слове извештаји медија о суботњој ноћи на Егзиту, а где је Пајтић видео 100 клинаца на „ексерима“ и зашто Пајтић лаже, више и није тајна.  Очигледно зато што је на то навикао, ЈЕР ЈАДАН И БЕДАН ВИШЕ НЕ ЗНА ДРУГАЧИЈЕ.

Извор: informer.rs