Чланица парламента лажне државе Косова Фљора Бровина данас је изнела неосноване и стравичне оптужбе кад је показала фотографију за коју тврди да се на њој виде српски војници како силују једну Албанку током рата на Косову и Метохији.

Србија Данас је претрагом спорних фотографија на Гуглу открила да се ради о фотографијама које се налазе на страним п*рно сајтовима на којима пише да се ради о силовањима у Ираку.

Очигледно се ради о сајту који има садржај који приказује бруталне сцене и силовања, а на основу слика може се закључити да се ради о професионалним глумцима, који на униформама немају никакве ознаке, што није био случај са српксим војницима на Косову и Метохији у спорном периоду.

Албански медији у бесу покушавају да добију одговор од Бровине на очигледне неистине које је изнела (а, што они у неверици и даље третирају као „сумњу која се појавила поводом фотографија силовања“), али се она не јавља на телефон.

Бровина, која је посланица владајућег ДПК-а некадашњег вође ОВК Кадрија Весељија, фотографију је показала уочи седнице парламента лажне државе на чијем дневном реду је нацрт резолуције о наводном геноциду који су починиле српске снаге оком сукоба у покрајини и предлог за оснивање „државне комисије“ за формирање неке врсте трибунала за Србе.

На фотографији, коју је показала, види се група мушкараца у униформама, а који силују девојку поред тројице везаних мушкараца који клече и који су присиљени да гледају овај чин.

  • Слика је откривена на фото-апарату једног српског војника и потврђује овај страшни злочин – тврди Бровина која наводно није саопштила више детаља о фотографији како би заштитила приватност жртве.

Посланици Скупштине Косова усвојили су данас после ове расправе резолуцију о „геноциду Србије на Косову“.

Оставите Коментар