Хрватски новинар Велимир Бујанец, који уређује и води емисију „Bujica“ на Z1 телевизији, одушевљено је поздравио музички одабир песама „патриоткиње“ Јадранке Барјактаровић на скупу“ обележавања „хиротоније владике Бориса Бојовића“.

Наиме, прва „патриотска певачица“ уз песме Мирослава Шкора коју пева са још једном усташком иконом Марком Перковићем Томпсоном, увесељавала је публику у Никшићу.

„Не може им нико ништа, јачи су од Србије: Јадранка Барјактаровић Црногорцима запјевала ‘Суде ми’. Популарна црногорска пјевачица Јадранка Барјактаровић на наступу у Никшићу, пред мноштвом младих Црногораца отпјевала је Шкорин хит ‘Суде ми’! Великосрпске екстремисте то је разбијеснило чак и више него када је недавно, атрактивна и поносна Црногорка, запјевала “Не може нам нитко ништа, јачи смо од Србије…” У сваком случају, палац горе за даму и поздрав свим црногорским домољубима, чуварима независности и борцима против великосрпске агресије – Хрвати су спремни“, поручио је Бујанец са свог Фејсбук профила.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар