Лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма реаговао је на покушај Саше Јанковића да омаловажи његову бригу и помоћ за  грађане Јагодине.

Палмин одговор Јанковићу преносимо у целости:

– Господине Јанковићу, ви и ваши партнери чекате испред врата разних амбасада, а не грађани Србије. Али како чујем, у последње време све чешће се деси да само пољубите та врата јер су и они схватили да тамо идете само због личних интереса и да сте изгубили свако поштовање од грађана Србије, па им се не исплати да улажу у вас – рекао је Палма и наставио:

– Господине Јанковићу, не знам шта је ту лоше помагати грађане и враћати им директно новац којим они пуне буџет града Јагодине. Моја девиза је да они који пуне буџет треба да буду и корисници тог истог буџета.

– Господине заштитниче личних интереса, док сте се ви сами грчили у скупим бечким хотелима, ја сам у Беч водио студенте, пољопривреднике и привреднике. Више пута сам разговарао са Слободарском партијом Аустрије која сада има 6 министара у Влади Аустрије, да као земља која од 1. јула председава Европском унијом, помогне Србији да се одлуке у европским и светским институцијама не доносе силом већ да се поштује међународно право – додао је Марковић.

– Господине Јанковићу, не можете ви да мењате власт и ваши партнери, „Заштитници личних интереса“, већ грађани Србије. Ви сте на изборе за председника изашли са лажним ЦВ – јем. Ви сте тако добро штитили грађане Србије да када би се десио смртни случај, те које сте штитили сахрањивала је Месна заједница. Ви и ваши „Заштитници личних интереса“ правили сте личне међународне „пријатељске“ односе, како би они финансирали вас и вашег пајтоса, „Заштитника личног интереса“, Вука Јеремића, а не зарад интереса Србије.

– Господине Јанковићу вама смета ова власт коју воде Александар Вучић и Ивица Дачић. Али грађани су на последњим изборима јасно показали ко су по њима прави заштитници грађана Србије – истакао је Палма.

– Господине Јанковићу, ваш покрет се више не може звати Покрет слободних грађана Србије, већ Покрет породице Јанковић. Ваш покрет се другим речима „јуче настао, а данас се распао“. Из вашег покрета су побегли бројни угледни људи, захваљујући чијој репутацији је Покрет добио гласове, као што су Срђан Шкоро, Душан Дуда Ивковић, Бојана Маљевић, Никола Којо, Зоран Ивошевић, Огњен Радивојевић, Кристина Ковач и многи други. Остали сте само ви и ваша супруга у вашем породичном Покрету. Јер господине Јанковићу, грађани не гласају за грчење у скупим бечким хотелима већ за резултат који има ова власт. Волео бих господине Јанковићу, да наведете само три ствари које сте ви урадили за грађане Србије.

П. С. Господине Јанковићу, грађани Србије ће и даље гласати за ову власт. За вас неће гласати ни ваш бивши кабинет који је радио са вама док сте се лажно представљали као заштитник грађана Србије. Господине Јанковићу, ви сте заштитник само ваше породице и вашег личног интереса.

А ви се и даље грчите у луксузним европским хотелима, али грађани знају да се ви не грчите од болова већ од обести.

Оставите Коментар