Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма жестоко је одговорио Вуку Јеремићу који му се на Твитеру простачки наругао због помоћи коју пружа грађанима Јагодине.

Палмин одговор преносимо у целости:

– Најскупљи, а истовремено за Србију најпоразнији дипломата у историји Србије је Вук Јеремић. Његова дипломатија је Србију коштала милионе и милионе долара, а користи су имали само непријатељи Србије, пре свега косовски Албанци – истакао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

– Јеремићево питање Међународном суду правде у Хагу везано за Косово и Метохију је забетонирало Србију и вратило је у време Призренске лиге. Светла Њујорка су за Јеремића била јача од Србије и то је данас адут у рукама Албанаца у Бриселу. Најгоре је што су то платили грађани Србије у скупим њујоршким хотелима. Харадинај може слободно Вука Јеремића да предложи за почасног грађанина Приштине. Истовремено Бакир Изетбеговић може потомка оца Бошњачке нације Мурата Поздерца, Вука Јеремића, такође да прогласи почасним грађанином Сарајева. Све то може, али не може у Београду – истакао је Марковић и наставио:

– Вуче Јеремићу, срам те било! Ти си се дрзнуо да критикујеш што помажем грађанима које си ти оставио без посла и без хлеба. Знам ја, Вуче, да за тебе није ништа пет, девет или 12.000 динара, јер теби стално неко уплаћује по више стотина хиљада евра како би се ти некако рехабилитовао и поново упропашћавао Србију. Вуче, позицију не дају спонзори и донатори већ грађани Србије на изборима, а они више никада неће гласати за липицанере и манекене, нек ми опросте липицанери који су племените животиње. Надам се да ће Катар, који ти је уплатио неколико стотина хиљада евра, тражити да им вратиш тај новац јер ти не вредиш 2 евра а не 200 хиљада евра колико су ти уплатили – додао је Палма.

– Грађани Србије неће гласати за оне чији је једини програм мржња према председнику Србије. Где ти је извештај о раду Вуче? Некада сте се ти и теби слични крили иза молебана и на тај начин варали грађане Србије како тобоже силно бринете за Косово, док сте иза тог молебана вршљали по Србији како сте хтели. Онда си смислио, Вуче, како ће грађани гласати за женине сузе. А не знаш, Вуче, колико суза су пролили грађани Србије које си ти и твоји пајтоси оставили без посла, тако што сте буд зашто продали све фабрике које су вределе у Србији, као што су цементаре, фабрике дувана…  Прошло је време липицанера и манекена – рекао је Драган Марковић Палма.

П.С. Вуче, ја ћу и даље помагати грађанима а ти нећеш више имати прилику да завлачиш руку у њихове џепове.

Извор: informer.rs

Leave a Reply