Оснивач Фондације “Тијана Јурић”, Игор Јурић, рекао је за Нова.рс да наводи потпредседнице Странке слободе и правде, Маринике Тепић, да је први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, подводио малолетне девојчице сигурно имају основа, јер постоје сведоци за све што је јавно речено.

  • Поводом моје изјаве на тему „политичар педофил“ био сам у тужилаштву и дао сам изјаву. Своја сазнања изнео сам и бившем министру МУП Србије. Доказе поседује породица са којом сам у контакту и с обзиром да су у једном моменту из страха одустали од сведочења, ту је настао застој – рекао је Јурић, да би се затим осврнуо на данашњу конференцију Маринике Тепић.
  • Све што могу да кажем поводом онога што је данас госпођа Тепић изнела на конференцији за медије – сигурно има основа, јер постоје и сведоци за све што је изнешено јавно – навео је Јурић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Подсетимо, потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић, изјавила је данас на конференцији за медије да су се „монструми из власти“ изопачили и да раде ствари које везују за мафију, напомињући да први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, заједно са својим коалиционим партнерима, „подводи жене и девојчице“.

  • Подвођење жена и девојчица не иду само уз мафију. Оне су готово свакодневица у нашој Србији. Данас знам да је подвођење жена и девојчица свакодневна ствар у Јагодини у којој влада Драган Марковић Палма – навела је Тепић.

Потпредседница ССП је на конференцији приказала и видео снимак изјаве некашњег запосленог у хотелу у Kончареву, који је тврди да је сведочио подвођењу девојчица

Оставите Коментар