Пошто су часни грађани Никшића открили тајни пункт владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) за куповину личних карата у овом граду, то снимили и потом објавили на друштвеним мрежама, а прорежимска гласила одговорила инсинуацијама да је посреди био упад у изборни штаб ДПС и покушај изазивања инцидената, Глас јавности из поузданих извора сазнаје да је у питању само један од таквих илегалних пунктова, који постоје широм Црне Горе, и које владајућа странка користи за реализацију криминалних активности са циљем прекрајања изборне воље грађана. Притом, идеалне локације су “маскирани” објекти, наводно у процесу реновирања или издавања, баш као што је случај са поменутим тајним пунктом у Никшићу.

Такође, Глас јавности из истих извора сазнаје да је након откривања ових предизборних махинација међу активистима ДПС ангажованим на поменутим пунктовима завладао готово паничан страх због више него извесне могућности да ће ДПС изгубити сутрашње изборе, и да ће их затим нове власти означити као учеснике тих махинација. Услед тога, ДПС има све више проблема да мотивише и задржи своје активисте на тајним пунктовима, што директно утиче на планове владајуће странке уочи избора.

Нема сумње да поменути начин деловања ДПС доликује пре некаквој терористичкој ћелији, чији чланови у дубокој илегали смишљају паклене планове, него на странку сигурну у себе и своју изборну победу демократским путем. На грађанима Црне Горе је да своју државу сутра коначно ослободе терора те терористичке ћелије.

Оставите Коментар