Данас се на подгоричком аеродрому одиграла сцена која може парирати готово свим холивудским акционим хит филмовима. Наиме, пилот пољске авио компаније Enter air (ради се о чартер лету који је организовао и платио Ацо Ђукановић за потребе избора 02.04.2023.-прим.аутора), на лету ЕНТ 517 из Луксембурга за Подгорицу, који је по реду летења требао да слети у 11.45 часова,пријавио је да има озбиљних техничких проблема са долетом и да ће авион највероватније морати да принудно слети. Међу путницима из Луксембурга је завладала огромна паника те је чак дошло до комешања које је угрозило и онако ризичан лет. Како сазнајемо на писти су били спремни јаки ватрогасни тимови,велики број кола хитне помоћи и полиције. Суграђани који су чекали друге летове на подгоричком аеродрому тврде да су видели црн дим из једног од два авионска мотора,те је и на земљи завладала паника.

Како смо од радника обезбеђења са подгоричког аеродрома сазнали, тј.,лица која су прва приступила ризичној летелици након слетања,ради се о пољској авио компанији која је са аеродрома у Кракову,Пољска превозила велики број добровољаца у Лавов,Украина,који су се борили на украинском ратишту. Поменути извори су навели да су на летелици уочена недефинисана видна оштећена, која очигледно нису санирана.

Закључак наше редакције је да Ђукановићи у дијаспори виде само број те да им њохова безбедност ништа не значи. Опрез драги гласачи из дијаспоре,запитајте се вреди ли глас вашег живота.

Оставите Коментар