Контроверзни муслимански екстремиста Нихад Аличковић (Покрет “Анти-Дејтон”), који је познат по запаљивим ратнохушкачим изјавама, недавно је рекао да Србија помоћу паштета планира да изврши агресију и геноцид над Бошњацима.

Наиме, он се заложио за бојкот хране која није пореклом из БИХ, јер постоји оправдана сумња да околне државе (Србија и Хрватска) помоћу месних и млечних прерађевина воде биолошки рат великих размера.

Ово може да проузрокује геноцид над муслиманским становништвом Федерације Босне и Херцеговине, рекао Аличковић.

“Доручак, ручак и вечера морају да буду припремљени са домаћим производима, јер не дозвољавам да нас ико трује”- рекао је том приликом Нихад Аличковић посебно се обраћајући др Сабији Изетбеговић. Ради се о супрузи председника САД Бакира Изетбеговића која је начелник Клиничког центра у Сарајеву.

Наиме, док је био на хоспитализацији у сарајевској болници, Аличковић је одбијао да једе болничку храну јер је сумњао да у њој има свињетине, те да је увозна храна из Србије инфицирана сојем непознатих вируса замаскираним у увозне паштете, које после месец дана конзумације доводе до пропадања организма (или како је он рекао “сушења”).

Нихад Аличковић се ултимативно заложио да сваки смештајни капацитет  на територији Федерације БИХ, али и Републике Српске, мора да служи храну домаћег порекла.

Оставите Коментар