Предсједник Атлас Групе Душко Кнежевић открио је да озбиљна међународна форензичка кућа ради на разоткривању пара Мила Ђукановића. и да су откривена имена особа на чија имена он држи новац у иностранству. Открио је да је значајан дио средстава био у једној познатој банци чије име знам.

“Паре су у Дубаију, Лихтенштајну и Цириху. Лоцирано је код којих су банака паре и који референти воде тај новац. Не могу сада дати више података због истраге која се води. Такође, кастоди рачун Мила Ђукановића се налази у Црној Гори и откривање тога ће му на крају задати највећи политички ударац јер ће се открити фиктивна трговина и како је постао милионер, рекао је Кнежевић за Борбу.

Има сазнања и да су поједини функционери ДПС-а остварили контакте са међународним истражитељима да им за слободу понуде све што знају о криминалу врха режима.

“И мени се доста функционера ДПС јавља да исприча сва непочинства режима у Подгорици. Траже заштиту за себе и породицу, нарочито они који имају уплив у документацију која доказује криминал и оно што је фамилија Ђукановић радила. Свим тим људима треба дати пуну подршку, оцијенио је он.

Појашњава да су велике подјеле и поремећаји у ДПС-у, јер Мило покушава да притиском и страхом држи све под контролу али му то све теже успијева.

“Ђукановић нема више подршку Запада, он је сада само оптерећење. Он је један криминалац и комунистички диктатор. Технолошки неписмен који и даље корсити стару “Нокију”, казао је он.

Кнежевић је похвалио Митрополију јер је на један модеран и достојанствен начин, у савременом духу, величанственим литијама показала да православље и даље живи.

Коментаришући недавни снимак телефонског разговора Зорана Лазовића и Душка Голубовића, он каже да је једна од варијанти да је АНБ снимала тај разговор.

“Једна од варијанти је да је снимак пустио супротни клан из Мојковца. Не треба очекивати ескалацију сукоба између Марковића и Ђукановића, јер премијер нема храбрости да му саопшти да он мора да се бави својим послом како му то устав налаже. Као што видите Ђукановић држи партијске трибине са којих се обрачунава са Црквом, што је доказ да је он предсједник партије, а не Црне Горе. Не искључујем могућност да Мило Ђукановић покуша насиљем да умири ову ситуацију у Црној Гори. Ово што се дешава у Црној Гоеи је божанствено и није никада нигдје виђено у свијету. Он је овим спорним Законом хтио да затрпа сва своја непочинства али му је Црква одговорила баш онако како треба, мирним и достоианственим литијама, наглашава он.

Специјални тимови Мила Ђукановића, наводи Кнежевић, стоје иза одлуке о укидању емисија Пинка и Хепи телевизије и то је заиста нечувено и у Сјеверној Кореји.

“Не изненађује ме што укида емисије, сјетите се ипак да су то некад биле његове пропагандне машинерије. Очигледно су и они који су га подржавали схватили да је он готов. Тако га и Миломир Марић који је био његов плаћеник напушта. Сјетите се шта је само Пинк радио за Мила, а након одлуке да се укидају емисије са те телевизије јасан је сигнал да је Ђукановић и за своје савезнике прошлост, тврди Кнежевић.

Са Ђуканоивићем може да се договори, појашњава, само да он оде и само на ту тему може да се разговара са њим, како би слобода дошла на велика врата у Црну Гору.

Оставите Коментар