Након што је новинар и, између осталог, сарадник Националист.рс Томо Ловрековић раскринкао улогу Бориса Малагурског у промоцији „обојених револуција“ и других сорошевских пројеката, али и подршку коју има од великоалбанских и усташких кругова, овај је покушао да реагује на те чињенице!

Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook

Наиме, Ловрековић је на свом профилу на друштвеним мрежама истакао да је „прљави играч“ Малагурски не тако давно у одјавној шпици филма који га је прославио упутио специјалну захвалност Богдану Лабану, првом човеку Суботице, а потом нешто касније тражио његову оставку, због чега је новинар констатовао да „не воли само Ноле рекет“ и да би Малагурски опет хвалио, „када би Лабан био сиса, па платио, али срећом није“.

Потом се и сам редитељ и промотер југословенства јавио, али је у страху одбио понуду да „укрсте ставове било где, било када, пред било чијим камерама и уз било којег водитеља и публику“, показујући да се боји не само аргумената, већ и интегритета и саговорника који није плаћен и наручен.

Подвијање репа Малагурског, којег Ловрековић назива „кукавичјим јајетом“ и „убаченим елементом“ показује да странци, срећом, и даље инвестирају у погрешне људе и људе без мушкости!

Advertisements