Инцидент који се данас одиграо на Тргу Републике, изазвао је бурне коментаре јавности. Наиме, Марко Драгославић, познат по томе што је веома активан на друштвеној мрежи Твитер, добио је ударац у главу од једног старијег господина.

Драгославић је сам рекао да му је нападач најпре псовао мајку, а затим га ударио.

Међутим, на друштвеним мрежама објављен је видео клип на којем се види да је Драгославић пре него што је добио ударац, страријег мушкарца вређао, псовао и уносио му се у лице.

Више о томе прочитаје овде.

С обзиром да је Драгославић с једне стране представљен као жртва, сурови твитераши решили су да подсете јавност ко је Марко Драгославић.

Па је тако један корисник ове друштвене мреже написао да је Драгославић „пицопевац, који псује и пљује“.

Интересантно је и то што је Народна странка, чији је лидер Вук Јеремић, објавила видео данашњег инцидента на Твитеру, а у опису написали да је нападнути Драгославић члан њихове странке.

Било је још коментара:

Данашње немиле сцене, друштвеним мрежама је почео да се дели и видео снимак који је настао приликом упада опозиције и грађана у РТС.

Наиме, на том снимку се види да је и Драган Ђилас тада ударио Драгославића.

Погледајте видео:

Подсетимо, Драгославић је постао познат широј јавности након што је Клиничко болнички центар Звездара саопштио да је директор те установе, Петар Сворцан, претучен на раскрсници у близини болнице. Према њиховим наводима, Сворцана је напао Марко Драгославић, против кога су како кажу, више пута подносили пријаве због неовлашћеног сликања унутар болнице и узнемиравања.

Оставите Коментар